HELIOS – Član svjetske grupe za premaze

Helios je član jednog od vodećih svjetskih proizvođača boja i premaza – KANSAI PAINT grupe. S proizvodnim, distribucijskim i prodajnim aktivnostima širom svijeta nudimo usluge kupcima na globalnoj razini. Pouzdanost, rast i znanost su najznačajnije vrijednosti koje potiču naše svakodnevno poslovanje i pomažu nam u stvaranju novih proizvoda i usluga koje zadovoljavaju potrebe naših kupaca.

Vi ste naš najvažniji kupac

HELIOS visokokvalitetne  premaze definiraju visoki standardima zaštite okoliša, stručnost, želja za inovacijama i kontinuirani razvoj. Helios Grupu čine tvrtke i proizvodne lokacije smještene u 18 zemalja diljem svijeta. Kupci su na prvom mjestu, a kako bi smo im osigurali  brzu uslugu, što smatramo jednom od svojih prednosti, na svim ključnim tržištima osigurali smo lokalne partnere. Grupa proizvodi široku paletu proizvoda i nudi rješenja u svim segmentima premaza  brojnim renomiranim robnim markama. Kao stručnjak u prepoznavanju tržišta, Helios nastoji razviti proizvode po mjeri za sve potrebe kupaca.

Održivi razvoj u skladu sa zahtjevima tržišta

Dio Helios Grupe zadužen za istraživanje i razvoj ima jednu od najbolje opremljenih laboratorija u svijetu i ulaže napor da stalno uvodi nove proizvode i razvija se u skladu sa zahtjevima tržišta. Načela važnosti očuvanja životne sredine i održivosti primjenjuju se u svim segmentima istraživanja i razvoja i procesima proizvodnje. Novi proizvodi i rješenja se razvijaju u pravcu smanjenja upotrebe resursa i negativnih posljedica po životnu sredinu uz minimalnu emisiju štetnih plinova i potrošnju energije. Na ovaj način se znanje u Heliosu koristi za dobrobit naših kupaca i čitavog društva.

Vodeća pozicija uz pomoć poznatih brendova

Helios Grupa nudi širok izbor premaza i rješenja za različite industrije, profesionalne korisnike i krajnje kupce. Helios Grupa spaja desetine pouzdanih brendova. Ponosno ističemo svoju vodeću poziciju u Europi u proizvodnji boja za puteve, vodeću poziciju u svijetu u trafo lakovima, jedan smo od najvažnijih europskih proizvođača premaza za željeznice i vodeća tvrtka u segmentu dekorativnih premaza na tržištu u Centralnoj i Istočnoj Evropi. Također, Helios je i provjereni partner međunarodne automobilske industrije.

 

Inovacija

Svi zaposlenici u Heliosu prate naš inovativni duh, što znači da se nikad ne prestaju usavršavati i da su uvijek otvoreni za novosti. Novosti se prezentiraju na tržištima kao novi proizvodi i usluge, ali se mogu naći i svugdje unutar tvrtki grupe, u proizvodnji, objektima za istraživanje i razvoj i unutar samih procesa. Otkrijte više o našim inovativnim proizvodima na našoj stranici Helios Group website.